|
Jaroslav Sučka

FC Meduza Prešov

PRE

Prevaha hráčov z Ukrajiny ukazuje kvalitu, ktorých dopĺňajú kapitán Kristián Blahovský a Dominik Gallovič. Pri svojej prvej účasti budú bojovať o 3. miesto. Ako sa im bude dariť sa dozvieme už 13.12. v zápase o 3. miesto so začiatkom o 17:00. Kapitán Kristián nám uzatvára kvarteto rozhovor.


Ako hodnotíte doterajší priebeh Futbalovej miniligy ?

Doterajší priebeh Futbalovej miniligy hodnotím pozitívne. Organizácia na veľmi dobrej úrovni. Jediným negatívom, ktoré sa ani podľa mňa nedá zo strany organizátora ovplyvniť je šmykľavý povrch, ktorý v značnej miere obmedzuje herný výkon hráča, teda aj samotného mužstva.

Aké boli vaše ciele pred začiatkom miniligy ?

Naším cieľom ako družstva bolo postúpiť zo skupiny a zabojovať o popredné priečky, čo si myslím, že sa nám aj darí.


Ktorý z doterajších zápasov vám najviac utkvel v pamäti ?

Tak mne osobne utkvel v pamäti zápas play of s 3b Miss Maracana. Dievčatá ukazovali svoju bojovnosť a bojového ducha a nevzdávali sa aj napriek tomu, že sme mali gólový náskok z kontumovaného prvého zápasu.

Čo očakávate od finálového dňa ?

Od finálového dňa očakávam to, aby prebehol v duchu fair play, radosti a vzájomného porozumenia. Na druhej strane je pre mňa dôležité to, aby sa nikto nezranil, z dôvodu klzkosti povrchu.

Aké sú vaše silné a slabé stránky ?

Našou silnou stránkou je v prvom rade bojovní duch, nezlomnosť, každý ťaháme za jeden koniec. V celku ako mužstvo ukazujeme to, že mnohý z nás hrajú futbal aj za nejaký klub, čiže herné skúsenosti a prax nám určite nechýbajú.

Slabou stránkou nášho tímu bolo spočiatku nedostatočná kohézia, resp. nezohratosť, pretože pred Futbalovou miniligou sme nikdy ako tím ešte spolu nehrali.

V zápase o 3. miesto sa stretnete s družstvom Družstevník OKINAWA. Čo bude na nich platiť ?

Tak podľa mňa musíme hrať ako tím, bojovať, nevzdávať sa a pretaviť našu kvalitu do hry, čo si myslím proti bojovnému mužstvu ako je Družstevník OKINAWU je jediná cesta, čo sa nám potvrdilo a vyplatilo aj v skupinových zápasoch, kedy sme pomocou tejto taktiky vyhrali.

Ak by ste mali z vášho družstva vyzdvihnúť dvoch hráčov.., kto by to bol ?

Tak určite by som vyzdvihol nášho najlepšieho strelca skupinovej časti Dominika Galloviča, ktorý ukazuje svoje kvality a mladícku zapálenosť pre futbal. Druhého hráča, ktorého by som chcel vyzdvihnúť je Yurii Ivasiuk, ktorý na ihrisku ukazuje svoju kvalitu, ale aj to, že futbal nie je len o góloch, ale aj o zábave a kráse.


submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) Playoff
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Prešov (PRE) Playoff
1. FCC Michal Gibala 24 Gólov
2. NUR Filip Szabó 21 Gólov
3. FCC Maroš Štofík 18 Gólov
4. FCC Samuel Kelemeca 13 Gólov
5. FCC Matúš Lajtár 13 Gólov
6. AGT Filip Florián 12 Gólov
7. SUA Tomáš Girčak 9 Gólov