|
Jaroslav Sučka

Nováčik 15. ročníka hneď vo FINÁLE

PRE

15. ročník bude pre študentov 2. ročníka Fakulty športu pamätný. Pri svojej prvej účasti hneď do finále. Na čele so šikovným tvorcom hry Andrejom Pollákom, budú bojovať o víťazstvo. To, či si veria na Absolut team a omnoho viac sa dočítate v článku.


Ako hodnotíte doterajší priebeh Futbalovej miniligy ?


Doterajší priebeh futbalovej miniligy hodnotím veľmi pozitívne, zúčastnil som sa jej prvýkrát a som milo prekvapený. Prevláda tu profesionalita tímov a dobre výkony jednotlivých hráčov, taktiež musím pochváliť samotnú organizáciu celej ligy. Možno malým negatívom je hracia plocha, na ktorej sa odohrávajú zápasy, pretože má veľmi klzký povrch a trochu limituje družstvá v ich výkonoch. Ale aj napriek tomu som rád, že futbalová miniliga na Prešovskej univerzite funguje a môžem sa jej zúčastniť. Diváci majú možnosť vidieť atraktívne zápasy.

Práve zápasy družstva Nuršišliš United bola bašta pre oči. Veľa gólov, pekných akcií ale tiež aj množstvo tvrdých a férových akcií bolo súčasťou zápasov družstva Nuršišliš. Práve aj taký zápas bol v skupinovej fáze s obhajcami titulu Šk Mašiny. 

Ktorý z doterajších zápasov vám najviac utkvel v pamäti ?

Najviac v pamäti mi utkvel zápas v základnej časti proti tímu ŠK Mašiny, kedy sme prehrali o jeden gól a prišli o prvenstvo v skupine. Z tohto zápasu sme sa poučili a myslím, že nás to posilnilo a ukázalo nedostatky, ktoré sme sa snažili odstrániť.

Aké boli vaše ciele pred začiatkom miniligy ?

Myslím si, že väčšina tímov šla do miniligy s cieľom ju vyhrať a náš cieľ je rovnaký. Do zápasov nastupujeme zodpovedne, s veľkým nasadením a chcením, no aj s pokorou a rešpektom.

Aké sú vaše silné a slabé stránky ?

Naše silné stránky vidím v kompaktnosti, hrou na lopte a rýchlosti. Každý hráč, ktorý nastúpi je kvalitný a vie podať dobrý výkon, no aj napriek tomu sa vyskytujú slabé stránky, ktoré má určite každé mužstvo. My sa im snažíme čo najviac vyvarovať.

Vo finálovom zápase sa stretnete s družstvom Absolut team. Čo bude na nich platiť ?

Tím Absolut sa prezentuje podobnou hrou ako my, takže v zápase budú rozhodovať detaily. Presnú taktiku si necháme až na finálový deň ale ku každému zápasu pristupujeme rovnako zodpovedne a s nasadením od začiatku.

Ak by ste mali z vášho družstva vyzdvihnúť dvoch hráčov.., kto by to bol ?

Je ťažké vyzdvihnúť dvoch hráčov z celého tímu, pretože každý hráč, ktorý nastúpil do zápasu nechal na ihrisku všetko, za čo sa im už teraz musím poďakovať. Sú to veľmi šikovní futbalisti. Ale ak by som musel, tak bol by to práve momentálne najlepší strelec Patrik Bobák, ktorý sa prezentuje skvelou hrou v ofenzíve a Kristián Amrich, ktorý svojimi výkonmi hlavne v defenzíve ale aj v ofenzíve pomáha tímu na ceste za víťazstvami.

Tak ako nám priblížil Andrej obidve družstva sa prezentujú podobnou hrou, čo nám sľubuje veľmi pekný a vyrovnaný zápas. Tak kto sa bude tešiť z titulu 15. ročníka ? Všetko sa dozvieš už 13.12. od 17:00 



submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) Playoff
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Prešov (PRE) Playoff
1. FCC Michal Gibala 24 Gólov
2. NUR Filip Szabó 21 Gólov
3. FCC Maroš Štofík 18 Gólov
4. FCC Samuel Kelemeca 13 Gólov
5. FCC Matúš Lajtár 13 Gólov
6. AGT Filip Florián 12 Gólov
7. SUA Tomáš Girčak 9 Gólov