|
Jaroslav Sučka

Absolut team premiérovo vo FINÁLE

PRE

Dlhoročná práca predošlého kapitána Petra Králika a následne pokračovanie v začatej práci kapitána Martina Kováča "Koviho" slávi úspech. Absolut team sa prebojoval do finále a my sme sa porozprávali s Kovim, ktorý nám priblížil ročník a aj to ako sú pripravení na Nuršišliš United.


Ako hodnotíte doterajší priebeh Futbalovej miniligy ?


S priebehom som celkom spokojný, avšak skupinu sme chceli vyhrať bez straty bodu čo sa nám nepodarilo hneď v prvom zápase proti čiernemu koňovi súťaže, ktorým je bez pochýb Družstevník Okinawa a taktiež nemusela prísť prehra v 1. semifinálovom zápase no takú hernú facku sme si zaslúžili a pomohlo nám to nakopnúť sa v odvete.

Družstevník OKINAWA sa prebojoval až do finálového dňa a bude bojovať o 3. miesto

Absolut team pravidelne reprezentuje Futbalovú miniligu PU na súťažiach organizovaných Slovenským zväzom malého futbalu.



Preto bola na miesto otázka: Aké boli vaše ciele pred začiatkom miniligy ?

Vzhľadom na zloženie nášho tímu sme si iné ciele ako tie najvyššie nemohli dať, hoci sme vedeli, že to nebude jednoduché cieľom bolo dostať sa do finále a odohrať miniligu bez zranení. V neposlednom rade sme chceli aby si sadla partia na ihrisku aj mimo neho a to sa nám aj podarilo.

Ktorý z doterajších zápasov vám najviac utkvel v pamäti ?

Jednoznačne odvetný zápas semifinále proti Medúze, zápas mal všetko a keďže sme museli doťahovať 4 gólové manko tak ten náboj a nasadenie nechýbalo. Konečne to bol ten Absolut aký si všetci predstavujeme či už po hernej alebo emočnej stránke a diváci si prišli na svoje. Každý súboj a akciu sme prežívali, hecovali sa, bojovali jeden za druhého a ten tímový duch sa prejavil aj na výsledku, keď sme vyhrali 12:3 a celkovo 17:12 na zápasy.

Čo očakávate od finálového dňa ?

Slušnú divácku kulisu, ktorá nás bude hnať za premiérovým titulom. Zápasy budú určite napínavé, plné krásnych akcií a tvrdých súbojov. Nikto si nič nedaruje, žiadna lopta nebude stratená a bude sa bojovať o každý centimeter ihriska. Po zápasoch očakávam, že všetky družstvá si spolu v priateľskej atmosfére sadnú a vypijú po pive.

Aké sú vaše silné a slabé stránky ?

Za silnú stránku považujem našu súdržnosť, mentálnu silu, široký káder s 2 kvalitnými brankármi a taktiež sú to skúsenosti našich hráčov. Naopak našou slabinou bola slabšia dochádzka na zápasy kvôli povinnostiam alebo zraneniam no na finálový deň očakávame takmer kompletné družstvo.

Vo finále sa stretnú s družstvom, ktoré je nováčik v minilige. Ako nováčik sa prebojovali taktiež premiérovo do finále. Už teraz vieme s istotou povedať, že počet víťazov sa zvýši.

Vo finálovom zápase sa stretnete s družstvom Nuršišliš United. Čo bude na nich platiť ?

Očakávame náročný zápas, ktorý môžu rozhodnúť aj brankári a veríme, že na súpera bude platiť naša zohratosť, streľba a organizovaná hra. Taktiež to bude zápas plný nervov a tie si treba udržať na uzde.

Ak by ste mali z vášho družstva vyzdvihnúť dvoch hráčov.., kto by to bol ?

My sme jeden tím a každý hráč si to odmakal, ale keď musím tak by som vyzdvihol Dominika Sočuvku, ktorý bol na všetkých zápasoch a je aj naším najlepším strelcom a taktiež musím pochváliť pilier obrany Juraja Feča.





 

submenu

Tabuľka

Prešov (PRE) Playoff
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Prešov (PRE) Playoff
1. FCC Michal Gibala 24 Gólov
2. NUR Filip Szabó 21 Gólov
3. FCC Maroš Štofík 18 Gólov
4. FCC Matúš Lajtár 13 Gólov
5. FCC Samuel Kelemeca 13 Gólov
6. AGT Filip Florián 12 Gólov
7. SUA Tomáš Girčak 9 Gólov