Novinky

FC Meduza Prešov

Prevaha hráčov z Ukrajiny ukazuje kvalitu, ktorých dopĺňajú kapitán Kristián Blahovský a Dominik Gallovič. Pri svojej prvej účasti budú bojovať o 3. miesto. Ako sa im bude dariť sa dozvieme už 13.12. v zápase o 3. miesto so začiatkom o 17:00. Kapitán Kristián nám uzatvára kvarteto rozhovor.

Svojou bojovnosť a vytrvalosťou budú bojovať o 3. miesto

15. ročník bude pre študentov 3. ročníka špeciálnej pohybovej prípravy v bezpečnostných zložkách pamätný. Stali sa čiernym koňom ročníka a nechýbalo veľa a bojovali by o zlaté medaile. To či sa budú tešiť z 3.miesta alebo im ostanú oči pre plač sa dozvieme 13.12. To ako hodnotia tento ročník a aký zápas bol pre OKINAWU pamätný nám priblížil kapitán Samuel Výrostek.

Nováčik 15. ročníka hneď vo FINÁLE

15. ročník bude pre študentov 2. ročníka Fakulty športu pamätný. Pri svojej prvej účasti hneď do finále. Na čele so šikovným tvorcom hry Andrejom Pollákom, budú bojovať o víťazstvo. To, či si veria na Absolut team a omnoho viac sa dočítate v článku.

Absolut team premiérovo vo FINÁLE

Dlhoročná práca predošlého kapitána Petra Králika a následne pokračovanie v začatej práci kapitána Martina Kováča "Koviho" slávi úspech. Absolut team sa prebojoval do finále a my sme sa porozprávali s Kovim, ktorý nám priblížil ročník a aj to ako sú pripravení na Nuršišliš United.

Vyberte kto sa stane hráčom týždňa !!!

Každý hrací týždeň máte možnosť vybrať z pomedzi hráčov zápasu aj hráča týždňa. Hlasovať môžete na našej FB stránke do nedele 23.10.2022 do 20:00 hod. Neváhaj a zapoj sa do súťaže

Tabuľka

Prešov (PRE) Playoff
# Tím Z Skóre Body

štatistiky

Prešov (PRE) Playoff
1. FCC Michal Gibala 24 Gólov
2. NUR Filip Szabó 21 Gólov
3. FCC Maroš Štofík 18 Gólov
4. FCC Samuel Kelemeca 13 Gólov
5. FCC Matúš Lajtár 13 Gólov
6. AGT Filip Florián 12 Gólov
7. SUA Tomáš Girčak 9 Gólov